Riihimäen varuskunnan upseerikerho       
Etusivu
Tilojen esittely
Kerhoravintola
Historiaa
Tilaisuudet
Tiedotteet
Yhdistyksen säännöt
Hallitus
Jäseneksi
Linkit

KERHORAVINTOLA

Riihimäen Varuskunnan Upseerikerho ry:n ylläpitämä kerhoravintola on sekä ilta- että tilausravintola. Kerhoravintola on avoinna tilauksesta. Iltatilauksissa kerhoravintola voidaan pitää avoinna klo 02 saakka. Kerhoravintolaa ja tilojamme voi käyttää tilauksen ja tarpeen mukaan esimerkiksi viikonloppuisin tai kokoukseen jo aamukahdeksasta alkaen. Kaikki tilaukset tehdään suoraan upseerikerhon emännälle, puh. 040 709 9208. Jos et tavoita kerhon emäntää puhelimitse, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen mmkaffee@luukku.com.

Kerhorakennuksen tilat ja ravintolapalvelut ovat kenen tahansa tilattavissa, mutta kerholla järjestettävät tilaisuudet hyväksyy kerhon hallitus. Lisäksi ulkopuolisten (ts. ei kerhon jäsenten) järjestämistä tilaisuuksista peritään pieni järjestelymaksu.

Kerholla on datatykki ja Playstation3 (samalla DVD-soitin), piirtoheitin, valkokangas, fläppitaulu, tv ja video, hifisarja sekä langaton mikrofonijärjestelmä. Muut tilaisuudessa tarvittavat av-välineet järjestäjä joutuu hankkimaan itse.

Keittiömme valmistaa tilauksesta lähes mitä tahansa kahvista ja pikkusuolaisesta useamman ruokalajin illalliseen. Tilaisuuden ruoka- ja juomatarjoilu kannattaa kuitenkin suunnitella hyvissä ajoin upseerikerhon emännän kanssa. Kerhoravintolassa on A-oikeudet. Baarin erikoisuutena on itse sekoitettu Marskin ryyppy.

Yhteydenottolomake:
Nimi:
Osoite:
Puhelin:
E-mail:
Henkilömäärä:
Ajankohta:
Tarjoilumuoto:
NoutopöytäTarjoiltuna
Tilaisuuden luonne:
Kahvitus
Lounas
Päivällinen
Illallinen
Iltapala
Kokous
Yrityksen juhlat
Perhejuhla
Häät
Syntymäpäivät
Muistotilaisuus
Toivomuksia tilaisuudesta:

Riihimäen varuskunnan upseerikerho,
Varuskunta rak 40, 11310 RIIHIMÄKI
Puhelin: 040 709 9208
Email: mira.mikkola@lounaskafe.fi

Copyright Sofus Oy 2004